Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 
Miért van az, hogyha a lányok lefekszenek több pasival, akkor levannak
kurvázva, de ha a fiúk fekszenek le több csajjal, akkor mekkora királyok?

Válasz: 

Gondolj bele... 
Ha van egy lakatod amit minden kulcs kinyit,
akkor az egy kurva szar lakat...

De ha van egy kulcsod ami minden
lakatot kinyit, akkor az egy király kulcs.

Szerző: balint_31  2011.02.18. 09:09 Szólj hozzá!

 

A szerelem fogalmát már rengeteg kultúrában és társadalmi közegben próbálták definiálni, de ők is rájöttek, hogy akárhogy is feszülnek meg a megfogalmazhatatlant nem lehet megfogalmazni. A szerelmet érezni, lehet és észrevenni a tüneteit, ugyanis a szerelem olyan, mint egy betegség, egy gyógyíthatatlan betegség, egyszer elkapod, akkor nincs megállás: megváltozik benned minden, a szervezeted működése, másképp szemléled a világot, tünetek jelentkeznek rajtad, benned, amelyeket azt hiszed, hogy külső szemlélő nem vesz észre, pedig igenis észreveszik rengetegen főleg, azok, akik már azelőtt ismertek, hogy beleszerettél valakibe.

A szerelemnél kevés durvább dolog van a világon:

Hogy lehet valami egyszerre a világ legjobb és legrosszabb dolga?

Talán ez a rövid tömör definíciója a szerelemnek: "Egyszerre a világ legjobb és legrosszabb dolga" ennyi lenne tán? Kitudja ezt? Senki és soha nem is fogja tudni. Mi a legrosszabb a szerelemben? Az, hogy rettegsz, nehogy valami baja legyen, soha nem akarod, hogy másnak adni, önző vagy és csak magadnak akarod őt minden téren. Akárhogy is bízol a másikban, akkor is féltékeny vagy akaratod ellenére, mindenkitől véded az utolsó szellőtől is, legszívesebben lekötöznéd egy hat méter falvastagságú széfben, amihez csak neked van kulcsod. Csak rá koncentrálsz és a másik feladataidat elhanyagolod, a barátaidat is inkább elhanyagolod, csak hogy vele lehess. Mész előre, hagyod, hogy a szerelem vezessen és vakká tegyen, semmi nem érdekel, csak azt, hogy Ő a tiéd és a többiek érdektelenek számodra. Rettegsz, hogy nehogy csalódj, és az önzőség csírája is elkezd benned növekedni, de ezek ellenére mégis a jobb oldalra dől a mérleg, mert sokkal több jó dolog van ebben a bizonyos "betegségben"

 

Mi a legjobb dolog benne?

Talán az, hogy rajongsz valakiért, akiért bármit megtennél, minden vidám, boldog és rózsaszín körülötted, tudod, hogy bármilyen rossz is a kedved, bármi problémád van, ő ott van, ő az, aki nap végén megvigasztal, megfogja a kezedet, odabújik hozzád, hozzá bújhatsz, megcsókol, megcsókolhatod, van kivel megbeszélni a problémákat, aki önzetlen, azért szereted, aki Ő és aki TE vagy mellette. Mindenkinek szüksége van valakire, akinek, ha megfogja, a kezét érzi, a biztonságot érzi azt a bizonyos "bizsergést", ami átáramlik egyik félből a másikba. Van, akire büszke lehetsz és kikürtölheted a nagyvilágnak, hogy igen Ő a tied, szerelmes vagy és boldog, mert van valaki melletted, aki viszonozza, mindezt.


A szerelemben az a legszebb, amikor viszont szerelemesek beléd és nem csak te vagy az, tehát kölcsönös, minden téren. Büszke vagy magadra, hogy igen én vagyok az, aki valakinek a mindent jelenti, aki miatt a másik bármit megtenne. Magyarul a szerelem egy csodálatos dolog, ne féljetek beleugrani, vesztenivalótok nincs vele, ha ügyesen tudjátok kezelni, ti irányítjátok a "tüneteiteket" és nem ő titeket , akkor önzetlenül tudtok szerelmesek lenni és eltudjátok érni azt, hogy valaki viszont szeressen titeket.

 LOVE.jpg

 

 

 

 

 

Szerző: balint_31  2011.02.14. 08:55 Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása