Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Először is le kell szögezni, hogy minden nő egy Földre esett angyal, de sajnos van, aki pofára esik. Ők azok, akiknél bonyolultabb életforma aligha létezik, de lehet, hogy ez nem is olyan nagy baj.

Miért vannak ők itt köztünk?

Ők hoznak szeretetet, boldogságot, vidámságot, szépséget és persze a gyerekeinket erre a világra. Magyarul az élet legszebb részeit. Mindezek ellenére van, amikor sajnos előjön belőlük az igazi "házisárkány", az uralkodni és parancsolni vágyó oldaluk, ilyenkor jobban tesszük, ha nyakunkba vesszük a világot és egy pár órára elmegyünk otthonról, amíg lecsillapodnak a kedélyek.

A legfontosabb alapszabály egy nővel kapcsolatban: "Egy nőnek mindig igaza van, ha mégsem, akkor is." Ezt el kell fogadnunk, különben nem lesz olyan felhőtlen a kapcsolatunk, mint szeretnénk.

Hogyan lehet őket igazán kiismerni?

Sehogy! Ne is próbálkozz, mert amint az előbb is leírtam náluk kibogozhatatlanabb lélek nincs és ráadásul, minden egyes nő különböző valamiben, valamiben mind egyediek.

Hogy lehet velük együtt élni?

A recept egyszerű. Tegyél meg nekik mindent, amit igényelnek és cserébe ők is megteszik. Szerintem ez így elég korrekt dolog és még a hasznodra is válik.

Mit igényel egy nő?

Törődést, odafigyelést, szeretetet, őszinteséget.  Egy ápolt, okos, humoros, bátor, önbizalommal teli pasit. Ezek a dolgok könnyen teljesíthetőek, ha igazán szereted. Viszont, ha nem szereted, akkor ne legyél vele, ne hülyítsd. Hagyd ott és engedd el. Add meg neki, azt a lehetőségek, hogy valaki tényleg megbecsülje és szeresse. Ezt mindenki megérdemli főleg a nők.

Sokan mondják, hogyha egy férfi megcsal egy nőt, akkor az már nem megcsalás, hanem megkímélés. Ez nem egészen így van, mert ha valaki félrelép,  akkor hiányzik neki valami a másikból, ami miatt máshoz fordul. Viszont, ha egyszer nincs meg benne minden ami  kell, akkor minek van vele? Ahelyett, hogy azzal lenne, akivel félrelép, hiszen ő meg tudja neki adni azt, ami hiányzik.

 

 

Mennyire bonyolult a női lélek?

Nagyon! Nincs nő a világon, aki mindenben egyetért egy férfival. Tíz mondatból legalább egyet félreértenek, amitől megsértődnek és megjátsszák a "mártírt", hol ott nincs is semmi bajuk, csak megpróbálnak figyelmeztetni, hogy: "Héj nem kéne több ilyen jellegű lépést elkövetni".

A nők 80%-a "tipikus" nő:

Vegyünk ezt, vegyünk azt, ez már nem divatos, 5 cm vastag sminket tegyünk a fejünkre, mert az milyen szép és jó, hol ott a pasik 90%-a utálja, amikor megpuszil egy nőt és ő is tiszta smink lesz, de hát nem baj. Kedvenc gondolatuk: "Minden pasi egy disznó és, ha kihalnak a férfiak, majd megszelídítenek egy másik állatot." Állj! A férfiak is ugyanúgy érző és szerető lények, sőt sokkal jobban tudnak szeretni, mint egy nő, csak egyszerűen nem mutatják ki mások előtt, csak egy bizonyos intim személyes környezetben.

Tíz százalékuk apáca vagy homoszexuális, akiket nem érdekelnek a pasik. Az utolsó 10 % érző, szerető, gyönyörű nő, aki reggel kikelve az ágyból is ugyanúgy sugározza magából a szépséget, vidámságot és boldogságot, ahogy azt nap bármely más szakában teszi.

Sok férfi azt mondja, hogy nem tudnak a nők vezetni. Szerintem tisztelet a kivételnek. Sokkal kevesebb balesetet okoznak, mint a férfiak. Úgy gondolom egyszerűen csak félnek a balesetektől és ezért óvatosabbak, aminek a következménye a bátortalan vezetési technika

Térjünk most rá egy kicsit, az intim részekre:

Csúnya bár találó kifejezéssel élve "A nőket karban kell tartani!" Nagyon nehezen mennek bele az első szexuális együtt létbe, de, ha megtörtént és nem béna a srác, akkor megfogják szeretni a szexet és minél többet csinálják, annál jobban igénylik. Van, aki a mérsékelt finom, van, aki a vad és felszabadult szexet szereti, de a legjobbnak, azt tartják, amiben ott van a szerelem az elejétől a végéig és ezt érezteti is a párjuk, azzal, hogy odafigyel, vigyáz és nem kell aggódni , hogy jaj te Jó Isten csak ne, hogy... Nem csak azt nézi, hogy neki milyen jó, hanem arra is figyel, hogy a másiknak jó legyen, élvezze és büszke lehessen rá, hogy igen nekem ilyen partnerem van, ami mellesleg nagyon ritka, mert a pasik többsége nagyon önző az ágyban. A nők több mint felénél nincs orgazmus a szexuális együttlétek alkalmával, pont ez miatt. Ezért is nőtt meg ennyire a szexuális segédeszközökre való hajlam.

 

 

Visszatérve az ápolt pasi kifejezésre. Megsúgom, hogy mit tartanak ápoltnak a nők és mit néznek meg egy pasin:

Kezdjük talán a szemmel. Mindegy a színe, csak lássák benne azt a tüzet, aminek egy férfi szemében mindig égnie kell. Köröm, ne rágd, illetve ne csócsáld a körülötte lévő bőrt, mert az undorító és az ápolatlanság totális jele, főleg, ha ez mellett még koszos is. Nem ciki, ha egyszer kétszer rákensz valami krémet, hidd el, inkább azzal piszkáljanak a haverok, mint hogy gusztustalan módon nézzen ki. Cipő, nem is a márka annyira a lényeg, hanem ott is az ápolás, a törődés a lényeg. Tiszta legyen, nem szakadt, ne húzd a fűződet végig a retekben. A legrondább, az, ha fehér a cipőd és közben tiszta kosz, mert ott aztán rá nem fogod a mintájára. Vannak lányok, akiknek, ha a cipőd nem tetszik, lehetsz, akármilyen jó pasi, akkor sem érdekled őket. Haj, ott is szintén az ápoltság, mint minden dolognál, hogy törődsz-e vele, mosod-e rendszeresen, nem korpás, nem zsíros és nincs lenyalva. A ruhád, ott sem a márka a fő szempont, hanem a tisztaság, a színek passzolása egymáshoz, és, hogy ne hord minden nap ugyanazt a ruhát, mert az a higiénia teljes hiányára utal. Lehet, hogy csak kevés ruhád van, de akkor is meg tudod oldani, hogy minden nap váltogatod, mint az alsógatyádat vagy a zoknidat. Nem kell minden nap kimosni, ha tiszta elég, ha beteszed a szekrénybe aznapra és másnap ugyanúgy fel tudod venni, de ha minden nap ugyanabban vagy az már gáz és arra utal, hogy nem törődsz a higiéniával, igénytelen vagy. A karórád. Hihetetlen, de igaz, ha van, egy jó órád már oda tudod szegezni egy nő tekintetét magadra, itt se a márka annyira a fontos, mert lehet egy 5000 Ft-os óra is ugyanolyan divatos és szép, mint egy több százezer forintos. A hangod, mint mindenki tudja, a nők nagyon szeretik a férfias erős orgánumú pasikat, mert megnyugtatja őket és biztonságot sugároz nekik. Órákig el tudják hallgatni, mint te kiskorodban édesanyád hangját, amikor mesélt. Arra aludtál el, mert megnyugtatott és biztonságban érezted magadat. Hallottad, hogy ott van anyu és máris jobban jött álom a szemedre. Ha ez a pár dolog stimmel, már sokkal, több eséllyel indulsz neki például egy randinak, a többi már csak a személyiségeden múlik.

Azt hiszem, ennyi elég volt a nőkről, ragozhatnám még, szidhatnám, dicsérhetném őket, de minek tegyem?  Ezek alapján, amiket leírtam, már te is nagyon jól le tudod szűrni, hogy miért olyan egy nő veled, amilyen.

das10.jpg

Szerző: balint_31  2011.01.25. 10:26 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://balint31.blog.hu/api/trackback/id/tr842611803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LoonyLuna · http://aedua.deviantart.com 2012.08.23. 21:20:48

Nagyon szimpatikus, amit írtál. Egy kedves, igényes, tiszta, DE túlsúlyos nőnek mit javasolnál, mit tegyen, hogy észrevegyék a pasik? Úgy értem, a belső értékeket... tudom, fitnesz-sport, de sajnos ketté szakadni senki sem tud, és mindenkinek csak 24 órából áll a napja..

balint_31 2012.08.23. 23:44:51

Köszönöm szépen. Örülök, hogy tetszett. Túlsúlyos csajnak azt javasolnám, hogy ne járjon feszülős ruhába semmi képen. Legyen egy számmal nagyobb rá minden, akkor máris elvan vonva a figyelem a testéről. Az arca mindig legyen szép ápolt és mosolyogjon sokat, mert egy lány arca fogja meg igazán a pasikat, ha komoly kapcsolatról van szó. Legyen kedves, odafigyelő és segítő kész. Ne nyalizzon, hanem bánjon úgy egy pasival, mint egy jó baráttal és akkor előbb utóbb kialakul. Személy szerint jobban szeretem a telt lányokat, mint a vékonyabbakat, normálisabbak sokkal és a szex is sokkal jobb velük.

loveexpedíció 2014.07.20. 18:31:21

Ha megengeded, Bálint, akkor hozzá tennék még ehhez valamit a kérdezőnek. (Ha még itt van, érdekelne, hogy 2012 óta ő maga mire jutott ezen a téren.) Azt tapasztaltam - magam is megélve a túlsúly minden nyűgjét, aztán átalakulva a karcsúságot is -, hogy ha egy ff nem preferálja a teltet, akkor a nő csak szimpatikus lehet, fel is hívhatja a figyelmet magára szép arccal ugyan, de nincs nyert ügye, egyszerűen mert az egész nő egy képként áll össze a férfiban, ami vagy szexi a számára, vagy nem. A bő ruhát én semmiképpen nem javasolnám, mert az olyan, mint egy takaró, ráadásul becsapja a lányt, mert úgy érzi, h nem látszik annyira, amit takar, holott de. A feszes persze kiemel, a tapadós ruha ciki a hurkákon, de vannak variációk, amik kombinálják a szűkített darabot egy lezserebbel, kell, hogy ami szép, az súlyt kapjon a testen. Pl. lehet egy telt lánynak is dereka, ha mondjuk fenékre és combra telt, akkor a felsőtestre kell hangsúlyt helyezni és onnan nem spórolni ki a szexi hatást. Ha a has a gond, akkor a nyaknál szélesen v. mélyen kivágott ruhák a jók, és lehet virítani a lábat. Nekem mindig a láb volt a gond, évekbe tellett rájönnöm, h azzal, h takarom hosszú ruhákkal, csak még tömzsibbnek nézek ki. Mára már tudom, h tilos a hosszú lebernyeg, s egyáltalán a térd alatti szoknya. A magas hölgyek megengedhetik maguknak, ducin is, alacsonyak nem.

Ha sportra nincs idő, akkor ajánlom a vacsora teljes elhagyását, kb. du 5 óra után nem enni semmit - ennek a hatása egy héten belül meg kell, h látszódjon. Ami nekem szintén bejött, az az, h holnapi önmagamra koncentrálok, beállítom az agyamat rá, h holnap már kicsit szebb leszek, ha ma megelégszem csak egy fajta étellel, nem desszertezek hozzá, és holnap megint ráállítom magam, egészen addig, míg nem kívánom meg a desszertet az ebéd után.

Ha valaki stresszevő, mint én, és köze nincs a kövérségének az éhséghez, csak a stresszhez, ill. a boldogsághormonokhoz, akkor azt javaslom, hogy valamennyi örömöt engedj magadnak a finomból, annyit, amennyi nem kelt bűntudatot még, aztán sürgősen dobd ki a többit. Ne menj bele a drasztikus megvonás csapdájába, mert abból alakul ki az ördögi kör. Tehát jobb egy kicsivel kényeztetni magad, majd keményen eldobni a többit, mint egyáltalán nem akarni, amiért majd meghalsz.

A csoda az, hogy kicsi (!!!) idő után az agy kapcsol és átállítja a dolgokat. Már nem fogsz erőlködni azon, hogy hogyan hagyd abba, mert az ízvilág, a gyomor és minden más is hozzáidomul az új szokáshoz. Persze ez mindig egy gyenge pontja marad annak, akinek kialakult.
Általában nőknél gyerekkorban alakul ki és visszük magunkkal örökké.

De azt mondom a nőtársamnak és sorstársamnak, h nagyon megéri elhatározni magunkat a csinosabb alakért, mert mindig jobb lesz a tükörbe nézni, minden egyes reggel...

Egyébként meg egy nőnek, aki évekig 70 kg fölött volt, megtapasztalni az 53 kg-t, (na nem a kg-ot, hanem azt a külsőt) felér egy orgazmussal. És ez egy visszatérő csúcspont, valahányszor visszanéz rád a feszes ruhát is bátran viselő nő a tükörből.

Mindemellett pedig Te már sosem veszíted el azt a belső vonzóerőt, amire Bálint írja, hogy a teltebbeknek megvan. Sőt, általában a telteknek a bőre is puhább, fogyás után pedig ezt sem veszíted el.

Kívánom a sikert ezügyben.

loveexpedíció 2014.07.20. 19:11:17

Nagyon kedves mondatrész a cikkben, hogy a nők valamiben mind egyediek. :) Azt a bizonyos 10%-ot viszont egy kicsit idealizáltad, nem? Reggeltől estig vidámnak lenni a szerelem időszakában szokott sikerülni mindenkinek, amikor viszont gyerekek gondja, fegyelmezése, anyós csipkelődése vagy egyéb komoly terhelés alatt van valaki, akkor még a legjobbak is meglankadnak.

A sárkányosodás nem más, mint túlzott stressz egy nőn. Nem lett belőle más ember és nem pillanatnyi őrült, hanem valószínűleg segítségre lenne szüksége, amit nem feltétlen te tudsz megadni, mint férfi. Ilyen tipikus "sárkány" az a feleség, aki hónapok óta nem aludt át egy éjszakát sem, mert hol az egyik gyerek volt lázas, hol a másik, akik mellett virrasztania kellett, majd nappal az anyósa lehülyézte azért, mert valamit nem pontosan ugyanúgy csinált, mint ahogy abban a családban mindig is szokás.

Az ilyen dolgokat nem szokták sem észrevenni, sem felfogni, de végképp nem megérteni a férfiak és ajánlom azoknak, akik el akarnak rövid időn belül válni, hogy miután semmit sem tudtak se mondani, se segíteni a helyzeten és ki is rohantak az ajtón, hogy ne kelljen hallgatni a sárkányt, a következő vita alkalmával mondják azt, hogy "Te nem csinálsz végülis semmit."

Ez a SEMMIT a kulcsszó a válni akaróknak, mert ezzel lehet megsemmisíteni és végképp elvenni a maradék lelki energiáját is egy nőnek attól, hogy összekaparja magát.

A nőknek nem csodaország kell a boldogsághoz, hanem az, hogy vegyék a fáradtságot ahhoz a férfiak, hogy belegondoljanak abba, ami problémaként meg lett fogalmazva és megkérdezzék, hogy mivel tudnak segíteni.

Sosem kérdezték meg tőlem, hogy mivel tudnának segíteni. Ha ez a mondat elhangzott volna - persze szívből -, akkor az maga lett volna a segítség.

A férfiak nem hiszik el, hogy milyen döbbenetesen kevés kell ahhoz, hogy egy feszült helyzet helyreálljon. Csak a megértésnek egy kicsi jelzése és odafordulás.

Olyan eltökélt odafordulás, amilyen eltökéltek tudnak lenni, ha le akarnak fektetni egy nőt.

ENNYI.
süti beállítások módosítása