Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Egyik kedves olvasóm megkért arra, hogy fejtsem ki véleményemet a kapcsolatokon belüli korkülönbségek okairól és ésszerűségeiről.

Nos,kezdjük az elején: mint minden NORMÁLIS kapcsolathoz két fél szükségeltetik, egy lány és egy fiú, vagy egy nő és egy férfi, bár manapság sajnos elő tudnék hozakodni más példákkal is, de nem fogok, mert én már csak ilyen Földhöz ragadt típus vagyok és nekem még mindig a heteroszexualitás a normális egy kapcsolaton belül és kívül egyaránt.

Kezdjük talán ott, hogy mi kell egy kapcsolat kialakításához két fél között: kölcsönös szimpátia, egy bizonyos húr, amin mindketten egyszerre tudnak "pendülni", egy bizonyos csónak, amit ketten eveznek egy azonos irányba, egyik balról, másik jobbról, hiszen a csónak így halad előre építve a jövőt és nem csak forog egyhelyben tehetetlenül. Kellenek közös célok, elképzelések és természetesen közös megvalósítások. Ha ezek megvannak, akkor igenis van értelme elkezdeni és folytatni.

Rátérve a korkülönbségre, véleményem szerint nem csak a kor számít, hanem a szellemi fejlettség, akarat, és a tudat, hogy igen én vele szeretnék, lenni vagy esetleg ő az, akivel le akarom élni az életemet. Szerintem a korkülönbség dolognak is vannak bizonyos ciklusai, amikor már gondot okoz, a túlzott eltérés, például, hogy az egyik fél nagykorú a másik pedig kiskorú, most nem arról beszélek, hogy a srác 18 éves a lány pedig 16-17. Igaz, hogy itt is fent áll a kis-nagy korúság, de nem abban az elfogadhatatlan mértékben. Én arra szeretnék kilyukadni, amikor például a lány 12 éves a srác pedig 18 vagy ne adj Isten afelett van, hiszen kicsit mások az ezekben a korokban élő személyek igényei egy kapcsolatban.

Szóval én úgy gondolom, hogy az egészséges koreltérés egy kapcsolatban, akkor fogadható el, ha mindketten nagykorúak, elég fejlettek már ahhoz, hogy el tudják dönteni, mit akarnak és kivel akarják. Köztudott tény, hogy a lányok/nők nagy része a náluk idősebb, bizonyos esetekben jóval korosabb férfiakat részesítik előnyben.

Miért van ez így?

Minden normális családban volt/van egy apuka, akire világ életében felnézett a lány, biztonságban érezte magát mellette és tudta, hogy rengeteg minden függ az ő édes apukájától. Ő védte meg álmaiban a gonosztól, őrizte a szobáját, kinyírta a pókokat, elzavarta a gonosz kis manókat az ágy alól és ő segített a fizikailag nehezebb dolgok megvalósításában, hiszen egy férfi az férfi és mindig is az apuka volt/lesz számára az, aki a legerősebb és legnagyobb. Tehát erre a dologra vezethető vissza valamilyen szinten a nőknek azon vágya, hogy miért is akarnak idősebb pasit.

Az elfogadható eltérések szerintem:

        lány-fiú

 13,14-13,14,15,16

 15,16-15,16,17,18

17,18-17-től kb. 20-22 éves korig

Ha a lány elmúlt már 20 éves szerintem már belefér az esetenkénti, akár 10 éves eltérés is, hiszen 20 évesen már igazán tudnia illik egy lánynak, hogy mit akar kezdeni az életével, akar-e gyereket, milyen számára az igazi álom pasi, családcentrikus akar-e lenni, vagy karrierista és ki az, aki áll már, olyan biztos lábakon, hogy elfogja tudni őt tartani, fejlett már annyira, hogy alkalmas felnevelni vele egy vagy akár több gyereket is és tudja, hogy mindig lesz fedél a feje felett és mindig költ-e rá annyit a pasi, amennyit ő megérdemel, hiszen, annyit ér egy nő, amennyit költenek rá.

Szóval uraim, azért mert egy nőnek fontos a pénz, a kocsi, az igényesség és az fizikum, nem kell egyből lenézni és mindennek elhordani, hiszen ha ti is tehetnétek, ti is egy milliomos családból származó szexi lányt vennétek el vagy tévedek? Naná, hogy nem.

Én arra szeretnék kérni, mindenkit, hogy mielőtt beleugrik egy kapcsolatba, gondolja át a dolgokat, mérlegeljen és tartsa a saját érdekeit a szeme előtt, hogy vajon ő e az az ember akivel együtt szeretne lenni, adott esetben leélni, majd vele az életet és kész-e arra, hogy elpakoljon a másik után, néha kicsit elkényeztesse, kiszolgálja, kimossa büdös zoknijait, gatyáit és ha izzadtan, koszosan megjött az ember a munkából, ideges, szomorú, balesetet szenvedett, vagy megrokkant, akkor is képes lesz-e ugyanúgy megcsókolni és azt mondani neki, hogy még mindig teljes szívemből szeretlek.

A címre visszacsatolva egy kicsit "cukros bácsi" remélem, mindenki tudja mit jelent. Nos, azok a bizonyos cím alatt rejtőző embereknek üzenem, hogy ne tegyék tönkre egy kislány életét, azért, mert ők annyira szerencsétlenek, hogy nem találnak maguknak korunkbeli nőt, vagy annyi eszük nincs, hogy átgondolják a dolgokat, hogy mit is tesznek, mert szerintem közülük, senki sem tudja, mi vonzza őket a kislányokban, csak egyszerűen mennek a miniatűr energiaszegény szerszámuk után, és tönkreteszik egy vagy nem is akarok belegondolni, több lány és a saját életüket. Szerintem súlyosbítani kéne az ilyen emberek büntetését és növelni kéne a hölgyek létszámát.

 nyalóka.jpg

Szerző: balint_31  2011.02.09. 08:55 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://balint31.blog.hu/api/trackback/id/tr982648507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

loveexpedíció 2014.07.20. 21:05:18

Sok mindent írtál le, ami nagyon szimpatikus. Köszönöm, hogy olvashatok ilyen gondolatokat.

A 20 éves lányok jövőképével kapcsolatban vitatnék meg valamit. Lehet, hogy az a véleménye egy céltudatos férfinak, hogy egy nőnek illik 20 év körül tudni, hogy mit akar, de ha illik, ha nem, én úgy látom, hogy általában véve fogalma nincs még arról ennyi idősen, hogy milyen férfi passzolna hozzá, mert nem is ismeri még a férfi gondolkodásmódbeli különbségét. Jobbik esetben saját magát kezdi megérteni, ott tart, hogy keresi a saját magabiztos lépéseit, keresi az image-t, a tanulás, a munka körüli teendők és gondolatok fajsúlyosabbak, mint mondjuk 30 körül.

Nem is tudom könnyen azt mondani egy 20-at éppen betöltöttre, hogy nő, inkább az jön a számra, hogy lány.

Van, aki jóval érettebb a koránál szellemileg, igen, lehet, tapasztalt is az életben, mégsem biztos, hogy évekkel későbbi önmaga ráismerne arra, aki éppen most. Hallottam már őszinte megnyilvánulást párszor lányoktól első házasságukat illetően, amikor azt mondták, hogy "az nem is én voltam".

Pontosan így éltem meg én is. Akkoriban azt hittem, hogy kialakult ízlésem van, de nem volt az, és amiket céloknak véltem, csak vágyak voltak. Konkrétan nem tűztem ki célokat úgy, mint odébb egy tizessel...

Sokszor látom ugyanazt: a lányok ilyenkor még sodródnak. Ez a legjobb szó rá. Sodródnak kapcsolatról kapcsolatra, akár bele egy házasságba, de mintha félálomba lennének. Nem tanultak meg még kiállni a maguk igazáért. Ha egyáltalán van ilyen. Mert a vélemény formálása, az ahhoz való bátorság sem jön mindenkinek zsigerből azért, mert elmúlt 18.

Ha meg nem volt apaminta, vagy torz apaminta volt, akkor sokszor át kell törölni még azt a szemüveget, amin keresztül látja a férfiakat, mert elég homályos a kép.

A szeretethiány miatt fekszenek le idő előtt, még mielőtt ténylegesen akarnák a dolgot ki tudja hányan... én szinte állandóan ezt látom. A hiányérzet és a kis babusgatás tereli mint valami juhocskát, akit elhagyott egyszer régen a pásztor, bele egyenesen a farkas szájába.
A farkas alatt nem a férfit értem, annyira gonosz nem vagyok, a farkas az az a lelki csapda, amibe rendszeresen beleesnek a lányok: már szerelmesek, mert szeretkeztek velük, a szívét beleadta az egészbe, majd rá kell jönnie, hogy nem is ismeri azt, akinek már mindent odaadott, és a poén az szokott lenni, hogy már nem is fogja, mert a srácok javarészt előbb lépnek le, miután túl sokat kaptak a jóból, mintsemhogy a lánynak ideje lenne észbe kapni, hogy kapcsolatban van.
Illetve, hát, volt...
Aztán a magányában majd dolgozhatja fel, hogy mindent odaadott és semmivel kell távoznia.
Közben az önbecsülésében is kárt szenved.
Aki ezt rendszeresen csinálja, abból válik - Csernus Imre szótalálmányával élve - szeretetkurva.
Ami egy ocsmány kifejezés, utálom, viszont elég jó arra, hogy orrbavágja a lányokat, akik éppen ezt csinálják.

Azok a nők, akiket gyerekkorukban molesztáltak, bármilyen csekély módon is, azoknak még egy másik emberi kéz megfogása is gátlások rengetegét jelenti. Ha csak baráti kezet is kell megfogni.

Akik kislányokat - vagy kisfiúkat - bántalmaztak ilyen formában, azoknak valamilyen középkori megoldást tudnék elképzelni. Csak meg kéne szabadítani attól a testrésztől az illetőt, amivel gyermeket bántalmazott.
süti beállítások módosítása