Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Szeretném felhívni a figyelmedet, arra az iszonyatosan nagy baromságra, amelyet a korántsem ártatlan média táplál a kedves nézőközönségbe, az-az a sok birkába, akik be is veszik, miszerint a Földre ufók járnak kísérletezni az emberekkel. Elvegyülnek köztünk, belülről szemlélik a dolgokat stb. Ezzel nincs is semmi baj, mert ki tudja, de viszont, arról szeretném kifejteni korántsem megszokott eszmefuttatásomat, hogy ufók lehet, hogy léteznek, csakhogy, ha idejönnének a Földre, ami az ő univerzumuktól fényév milliókra van, akkor "valamit tudniuk kell". Szóval nem hülyék, hogy nem számolnak a földi gravitációval és lezuhannak, kifolyik az üzemanyag, tönkre megy a kommunikátoruk stb. és nem tudnak haza menni. Ezt ne akarja nekem beadni senki és egyébként is, ha ide jönnének felmérni a terepet, nem hiszem, hogy pár négyzetkilométer elég lenne nekik, de lehet, hogy mise járnánk jól azzal, ha egy csekély terület alapján elemeznék a Földet, mivel manapság már lassan négyzetkilométerenként változnak az emberek fajtái, stílusai stb.

Tegyük fel, hogy jó, tényleg ide jönnek és mondjuk pont Pista bácsi és Mariska néni tyúkszaros udvarának kellős közepére pottyannak le, miközben Mariska néni tyúkot pucol, Pista bácsi meg a disznókat trágyázza és káromkodva ordibál, hogy "hücsne Ricsi az örömlány édesanyádat, hát menj mán arráb" és a szomszédban, eközben a nemzeti kisebbség képviselői ölik meg egymást, majd a feldarabolt tetemeket fekete kukás zsákban teszik be a fagyasztóládába. Szóval szerintem egy ilyen látvány után sikítva menekülnének haza akármeddig is tartott az út.

Összefoglalva ezt a bonyolult dolgot, a média átverés, hazugság, moslék, előre megfontolt szándékkal elkövetett szociális megtévesztés, mellyel szemben egyáltalán nem szabad empatikus készséget gyakorolnunk. Viszont, ha mégis látsz lezuhant ufókat, akkor értesíts légy szíves és hivatalosan is bocsánatot kérek.

media_monkeys.jpg

 


Szerző: balint_31  2011.01.25. 10:38 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balint31.blog.hu/api/trackback/id/tr402611831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása