Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Az-az igazság, hogy ez a világ, egy iszonyat nagy tévedés úgy, ahogy van. Minden ember el van benne tévedve, tisztelet a kivételnek. Viszont mindenki meg tanulhat benne "élni".

Nem hiszem, hogy fel tudod fogni annak a szónak a súlyát, hogy élet, mert olyan mint a levegő, senki nem foglalkozik, vele mégis van, és nélküle nem tudsz létezni.

A helyzet a következő:

Csak pár dolgot kell elsajátítanod, ahhoz, hogy igazán élvezhesd az életet és ne csak legyél, mint a sok birka, akik mennek egymás után, lekoppintják egymás stílusát életvitelét azért, hogy ki ne lógjanak a sorból, mivel az milyen gáz. Elárulom neked, hogy egyáltalán nem gáz, sőt legyél rá büszke, hogy te más vagy, mint a többi ember,  mert ha nem is mindenki áll a te oldaladon, az még nem jelenti azt, hogy nem állnak többen a "hülye" oldalon. Igenis legyél különc, add önmagad, ne szégyelld azt, aki vagy, mert annak születtél, amit a Jó Isten neked szánt és nem tudsz rajta változtatni, akárhogy is szeretnéd. Egy embert nem lehet megváltoztatni, fogadd el magad itt kezdődik minden, mert az vagy TE. 

Próbálj meg csak egy nap úgy élni, ahogy igazán szeretnél, úgy ahogy neked minden jó és csináld azt, amit te akarsz. Add ki magadból a gyerek énedet, legyél bátor, merj mindenre IGENT mondani, légy kíméletlenül őszinte. Aki megsértődik azon, hogy őszinte vagy az egy idióta, mert fáj neki az igazság. Őszintén már félig éled az életed. Úgy csináld a dolgaidat, hogy saját magadnak szerezz meg mindent, amit tudsz és azoknak, akiket szeretsz. A többieket igenis utasítsd el, mert előbb vagy utóbb úgyis ők taposnak bele abba a bizonyos szarba, ha tetszik ha nem, mert ez van, mindig azok rúgnak beléd a legnagyobbat, akikről sose gondolnád és igenis az ellenségeidből lesznek a legjobb barátok, mert ők megmerik neked mondani, hogy mik a hibáid kimernek javítani és szembemernek veled szállni.

A barátaid ott vannak melletted, ha bajban vagy és kihúznak belőle.. Nem puncsolnak, osztoznak veled minden jóban és rosszban egyaránt, mert egy barát ettől a barátod. 

Ha valaki bánt téged vagy azt akit szeretsz és úgy ítéled meg, hogy nem jogos, akkor ne hagyd rá, mert ez már lejárt dolog, hogy "ráhagyom, nem süllyedek le a színjére". Ez butaság! Aki ezt kitalálta, azt kéne jól belenyomni, abba a híg állagú dologba, ugyanis, ha valaki élvezi a te provokálásodat és ezt eltűröd, akkor azt hiszi, hogy ő nyert, föléd kerekedett, maga alá taszított és folytatja. Így mindig bántani fog. Mások előtt is akár, akik jót nevetnek az ő poénjain és azon, hogy te hogy tűröd, de, ha az elsőnél lekeversz neki egy akkora maflást, hogy a fal adja a másikat, akkor lehet, hogy megfontolja azt, hogy kivel is kötegszik és a többiek is azt mondják, hogy hoppá ez az ember kiállt magáért és nem egy gyökér.

Ne félj élni, nincs, ciki dolog ezen a világon éld, az életed legyél boldog, vidám és önmagad, mert amit igazán akar az ember azt nem 99,99%, hanem 100%, hogy eléri, de ha nem akarja igazán sose fogja.

Higgy a sorsodban, mert sors igenis van és már elolvastad mielőtt megszülettél. Beléd van kódolva és akármit csinálsz az a te sorsod. Ha azt mondod, hogy nem mész el valahova, vagy nem csinálod meg ezt meg azt, mert most jól kitolsz a sorssal, akkor pont, hogy a sors tolt ki veled, mert az a sorsod, hogy a sorsod ellen akarj tenni, de idővel úgyis rájössz, hogy ez mégse úgy fog történni. Ne félj megtenni dolgokat, legyél benne igenis minden hülyeségben, baromságban, veszélyes helyzetben. Legyél rossz, huncut, mert a sorsod irányít, ha meg kell halnod, megfogsz, de ha neked nem akkor kell, akárhogy is feszülsz meg nem fog összejönni. Erre mondhatod, hogy, de az öngyilkosok. Nekik az a sorsuk, hogy kioltsák a saját életüket, ami egy rohadt gerinctelen utolsó mocskos dolog, mert gyávák és menekülnek az élet kihívásaitól, nem merik bevállalni azt, hogy inkább az élet öli meg őket, de kitartottak odatették magukat a végsőkig, mint hogy elmeneküljenek, mert az könnyebb.

Gondolj este lefekvéskor egy kicsit magadra és azokra, akik közel állnak hozzád, akikért megtennél bármit. Próbáld meg élni a saját életed és ne más ember akarja neked megmondani, hogy mit csinálj, hogy élj, és hogy ne legyél boldog. Sose legyél szomorú, más ember miatt, mert más hülyesége miatt ne büntesd magadat. Két dolog járjon, mindig az eszedben, ha csinálsz valamit, te és azok, akik bele vannak vésve a szíved legmélyebb elérhetetlen és sebezhetetlen pontjaiba és aszerint cselekedj!

 

elet_vonata_v.jpg

 

Szerző: balint_31  2011.01.25. 10:13 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balint31.blog.hu/api/trackback/id/tr112611780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása