Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Elmondom, hogy mit tudsz tenni, ahhoz, hogy igazán felizgass egy nőt. Előre szólok, hogy vannak dolgok, amik bizonyos típusoknál nem jönnek be, de átlagosan ezt kedvelik a lányok, tapasztalataim szerint.

Első lépésként kezd el simogatni a fejét és közben finoman masszírozd is. Ez megnyugtatja őket és oldja a feszültséget. Közben csókold meg finoman, úgy, hogy megteljen vérrel az ajka, kicsit megduzzadjon, így sokkal érzékenyebb lesz és ezt is nagyon kedvelik. Ezután menj kicsit odébb az arcához, mert a csajok arcát borító puha, selymes bőrnek jól esik a simogatás és a csók. Aztán mehetsz picit lejjebb a nyakáig és apró, finom harapdálással, körmök finom ingerlésével, ujjbeggyel való simogatással borzongató, jó érzéseket válthatsz ki belőle. Közben felmehetsz egészen a füléig, ami egy nagyon fontos erogén zóna. A fülkagyló és a fülcimpa tele van idegvégződéssel, amelyek az érintést azonnal az agy vágyközpontjába továbbítják. Majd haladunk szépen lefele. Jönnek a vállak. A váll puszilgatása, a nyak irányába lassan haladva, felpörgeti a hormonokat. Így szépen tovább következnek a mellek, a mellbimbók, sőt a két mell közti terület. Minden nő egyik legérzékenyebb része. Az izgalmi állapot ráadásul itt szemmel is látható. Izgatás hatására ugyanis sötétebb árnyalatú lesz a bimbó körüli rész, a bimbó pedig megduzzad, amit finoman a szádba tudsz venni és a nyelveddel is tudod izgatni.


Aztán elérkezünk a hónaljhoz, ami kevésbé gusztusos terület, de a sok idegvégződés miatt nemcsak érzékeny, de elég csiklandós terület is. Ahogy szépen megyünk, oldalra megállunk egy kicsit a kar belső oldalánál, ez az erogén zóna a szexualitás középpontjában fekszik, ami a szív, a keringés és a nemi szervek működésére van nagyon nagy hatással. Itt folyik a szexuális energia. Menjünk tovább a csuklóhajlathoz. Tapintása élénkítő hatású. A csukló gyengéd simogatása növeli a szexuális tüzet. Különösen jó étvágycsináló a második menetre. Közvetlen mellette van a tenyér simogatása jóleső, bizalomgerjesztő érzés. Aztán ott találhatóak a környéken még az ujjak is. Itt vannak az idegvégződések. Ha simogatod őket az is nagyon jól tud esni. Kanyarodjunk a hashoz, pontosabban a köldök alatt ujjnyira lévő pontra. Ez egy testi erő övezet, ami ha finoman megnyomsz aktivizálható az a bizonyos "erő", de ha a száddal erősen puszilgatod az is hatásos szokott lenni. A hát, egésze nagyon érzékeny, konkrétan a váll alatti rész a lapockáknál, és a gerincvonal, a tarkótól kiindulva, lassan lefelé.


Megjöttünk a huncutabb részhez. Csikló. A legtöbb nőnél, a szenvedély elsődleges központja,  iszonyatosan érzékeny terület, úgyhogy okosan piszkáld! Mindenféle érintésre izgatása erotikus érzést kelt. Legtöbbször orgazmust vált ki, ezért mondom, hogy csak óvatosan, sokszor hatásosabb a finomabb érintés. Megyünk, befelé következik a hüvely. A nők hüvelyi orgazmusának helye. A hímvessző be és kifelé történő mozgásával dörzsölöd a hüvely falát így bizonyos idő után váltható ki az orgazmus. A csiklói orgazmust könnyebb előidézni az tény, de ha nagyon kemény csávónak hiszed magad, akkor megcsinálod a hüvelyit is. Combok belső oldala szintén nagyon érzékeny a simogatásra, a nemi szervekhez való közelsége miatt. Farkcsont. Tudod, hol van? Remélem. Szóval az a fölötti tájékra, ha ráteszed a kezedet és az elegendő hőt termel, akkor izgalomba hozhatod a hormonközpontot. Gát. Nem ez nem az a gát, amit a hódok építenek. Ez az a rész, ami a hüvely és a végbélnyílás között megtalálható terület, amit, ha csikizel tetszik a hölgynek, de mégis fél, hogy becsusszansz oda ahova nem kéne, kivéve, ha szereti az anális szexet. Én konkrétan ellenzem, de hát, akinek nem inge... A talpa egy lánynak orbitálisan érzékeny, erotikus érzést fokozó tájék, nem véletlen szeretik, ha megmasszírozzák. Végül, de nem utolsó sorban elérkeztünk a lábujjakhoz. Gyengéd simogatásuk, csókolgatásuk, esetleg a nagylábujj szopogatása, egyeseknél fokozza az izgalmat, sőt akár orgazmust is kiválthat. Tapasztaltam:) 

Na erről ennyit tudok többet nem, ha gáz, akkor vessetek rám követ. Dobjatok forró vízbe. Jegyezzétek meg, ezt amit leírtam és máris dobogós helyen fogtok szerepelni egy csaj szexuális listáján.

 

 61.jpg

Szerző: balint_31  2012.08.28. 16:29 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balint31.blog.hu/api/trackback/id/tr274737536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása