Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

A pasik is érző lények, ugyanúgy, ahogy a nők. Minden pasiban van szív és lélek, csak van, aki tudja használni, van, aki nem, ugyanúgy, ahogy azt a bizonyos dolgot, ami a lábuk között van. Sokan mondják, hogy az eszüket a nadrágjukban hordják. Ezzel csak egy a baj, hogy egyelőre még mindig több a tudós és vezető férfi van, mint nő. Tény, hogy ha egy szép nőt lát az ember, akkor beindul a fantáziája, erre biológiai magyarázat is van, de szerintem, ezt minden értelmes ember tudja, ha nem akkor téged tényleg a gólya hozott.

 Jobban vezetnek a pasik, mint a nők, mert bátrabbak, határozottabbak és jobb a perifériás látásuk, de viszont több balesetet is okoznak, ami köszönhető a nagy szájuknak és a 110-el hajtok az 50-es táblánál, mert akkor menő vagyok felfogásnak.

A srácok érzékenyebbek lelkileg, mint a nők, jobban megviselik őket a magánéletükben történt dolgok, csak nem mutatják ki olyan mértékben, mert büszkék és "férfiak" akarnak maradni. Bonyolultak, akár a nők, sőt talán még jobban is, őket se lehet kiismerni, ahogy ők sem ismerik ki a másik nem képviselőit.

Hogy mit miért tesznek?

Azt csak a pasik tudják, de nem mindig tudják megfogalmazni ők sem.

Miért féltékenyebbek a nőknél?

Mert, ha van az embernek valamije, amit szeret, és nehéz munka által szerezte meg, akkor, attól nem akar és nem is fog megválni, főleg úgy nem, hogy elveszik tőle akarata ellenére. Magyarul a pasiknál ez a féltékenység inkább úgynevezett irigység. A hímek szeretnek, büszkék lenne arra, akivel együtt vannak és szeretik megmutatni a világnak, hogy igen Ő az, akivel együtt vagyok, ezért választanak inkább szép és butácska lányokat, mint csúnyát és okosat.

Szeretik az igényes, tiszta, gyönyörű, szexis, nem túl okos lányokat, ugyanis az okos lányoktól a hideg kirázz őket. Nagy téveszme az is, hogy a pasiknak csak a vékony modell alkatú lányok jönnek be, akiknek az „és akkor fogyjunk le 40 kilóra, mert akkor leszünk igazi bombázók” elmélet a domináns. Ez így hülyeség, a pasik szeretik, azt a bizonyos mondatot és az-az alatt rejtőző tartalmat is miszerint, "legyen mit fogni".

 

 

Miért fontos egy pasinak a szex?

A világon a legjobb dolgok közé tartozik. Minden pasi szerelmes a női testbe, így ki ne szeretné minden pillanatban azt a dolgot csinálni, amit imád. 

 

Miért vannak kifogásaik?

El akarnak érni valamit, ami az ő érdekeiket szolgálja és gyávák a szemetekbe mondani, hogy mi van, mert félnek a női haragtól, mert annál rosszabb nincs, ha egy nő haragszik rád.

Miért hazudnak sokat?

Azért, hogy ne okozzanak fájdalmat nektek se maguknak, vagy csak szimplán fel akarnak vágni és ezzel nagyobbnak tűnni, meg egyébként sem kell tudniuk a nőknek mindent, egy férfinak is lehetnek titkai.

Miért kér egy pasi szünetet a kapcsolatban?

Már unja a csajt, akivel együtt van és igényel egy kis változás, de még nem tudja, hogy kire váltana, vagy tudja csak nem biztos még benne és ezért kell a szünet, hogy szabadabban próbálkozhasson másnál, hiszen, ha lánnyal mutatkozik, akkor nem lehet becsajozni. Szóval, ha egy pasi szünetet kér, akkor onnantól kezdve, jobb ha szakítasz vele, mert csak egy csaj vagy neki a sok közül.

Miért csalja meg párját?

Nincs meg benne minden, amire szüksége van. Kell a változás, hiszen minden hímnek van egy bizonyos listája, amire minél több csaj kerül fel annál büszkébb lesz és annál nagyobb lesz a „melle” amit „verhet”. Csajoknál is így van legbelül, mert legbelül minden csaj szeretne minden pasit megkapni, akit csak akar, de mégse tesznek érte, mert, akkor egyből le vannak nézve, de, akkor a pasikat miért nem éri negatív kritika, ha sok csajjal lefekszenek. Talán a lista miatt? Ez ugyanúgy működik, mint az állatvilágban, minél több nőstényt szerez meg harcok által és ejt teherbe egy hím, annál nagyobb tekintélye lesz és ez ellen akárhogy is akarnak, nem tudnak tenni, mert beléjük van kódolva hormonálisan. Illetve képzelj egy olyan lakatot, amit minden kulcs kinyit, az egy nagyon rossz lakat, de ha van egy kulcsod, ami minden lakatot kinyit, az egy nagyon jó kulcs.

 

Miért nem szeretnek a pasik, együtt lenni egyszerre a csajukkal és a haverjaikkal?

Minden pasi társaságban mi a téma: nők,  szex, sör stb., amiről kínos neki beszélnie egy lány jelenlétében. Nem nézheti meg egy másik lányt, mert abból balhé lesz, stb., így meg amiről nem tud, a csaj az nem fáj, tehát csajok nem besértődni, ha néha fontosabbak kicsit a haverok, mint ti, de szerintem ez nálatok is pontosan így van, csak ti vásárolni mentek, nem sörözni. A legjobb megoldás, ha hívjátok a barátnőiteket és úgy mentek el a pasijaitokkal valahova, mert akkor mindenki a csajokkal lesz elfoglalva.  

Ennyit tudok úgy általában a pasikról, valamiért a nőket jobban ismerem, de szerintem itt is mondtam egy pár újdonságot.

 images.jpeg

 

Szerző: balint_31  2011.01.25. 11:30 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balint31.blog.hu/api/trackback/id/tr232611942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása